prijavi se
korisničko ime:
lozinka:
 
registruj se
zaboravio sam sifru
 
aktivni oglasi (1022)
 
besplatan mali oglas
inverzan oglas
pretplata
oglasni prostor
 
pošaljite foto oglas
foto oglasi
 
servisne informacije
kursna lista
vremenska prognoza
vesti dana
horoskop
 
statistika
Vi ste posetilac broj: 4048111
 

RADNA MESTA - Pomoć u kući

Samo web pretplatnici imaju pravo da vide brojeve telefona koji idu uz ove oglase. Postanite web pretplatnik

AKO vam je potrebno ciscenje stana,kuce poslovnog prostora dvorista tavana podruma garaze pozovite.Takodje peglanje kuvanje i sve druge poslove koje imate veoma pedantno i brzo resavam. (telefon)
ČISTIM kuće i stanove za vreme vikenda.Cena: 250 din po satu. (telefon)
ČUVALA bih decu u centru grada (telefon)
ČUVALA bih decu u centru grada (telefon)
ČUVALA BIH starije pokretne osobe ili decu-čistila bih i kuvala kao i pomoć u kući.Žena sam srednjih godina,poštena i vredna.Imam iskustva u gore navedenim poslovima. (telefon)
ČUVALA bih stariju osobu,sa mogućnošćucu stanovanja kod iste. (telefon)
Cuvala bi dete,ili stariju osobu u Smederevu,veliko iskustvo. (telefon)
HITNO POTREBAN posao za rad i pomoć u kući,i čuvanje starijih lica i dece.Radno iskustvo 10 godina. (telefon)
INOSTRANOM penzioneru,potrebna slobodna žena srednjih godina za kućne poslove za stalni boravak može i sa sela.Sve je obezbeđeno.Dogovorom može i nasledstvo i nadoknada.Molim samo ozbiljne pozive. (telefon)
MEDECINSKA sestra vaspitač sa iskustvom u čuvanju dece i nezi starih,nepokretnih I polupokretnih lica. Čuvanje dece,terapija,nega i održavanje higijene starih i obolelih lica u kućnim uslovima.Stručno i pouzdano. (telefon)
MEDICINSKA sestra u penziji,cuvala bi stariju žensku osobu. (telefon)
Mnoge bake i deke nemaju nikoga ko bi brinuo o njima, ili su njihova deca previše zauzeta poslovnim obavezama, žive u drugom gradu i ne mogu da im pruže adekvatnu negu. Obzirom da i u poznim godinama svako ljudsko biće zaslužuje da bude zbrinuto, Agencija MARIJA je odlučila da delatnost bude upravo briga o starim i bolesnim licima. Nekim starijim sugrađanima je potrebno obaviti nabavku, drugima pomoći oko higijene, dok je trećima dovoljna topla reč i društvo. Svima njima agencija može pomoći sledećim uslugama: Pomoć u kući koju pružaju gerontodomaćice: • pomoć u održavanju lične higijene,(kupanje, presvlačenje) • spremanje stana • peglanje • priprema obroka i serviranje • redovno pravljenje društva i izvođenje u šetnju • nabavka namirnica • kupovina lekova • poseta lekaru • odlazak po recepte i u apoteku po propisane lekove • plaćanje računa Usluge kućne nege koje pružaju medicinske sestre – negovateljice: • Održavanje lične higijene, • Higijena i udobnost postelje, • Održavanje i unapređenje pokretnosti, • Zdravstvene usluge kućne nege Obratite nam se sa svojim željama, mi smo tu da brinemo za Vas. Izbor osobe koja će Vam pomagati pravite sami, bilo da je reč o stručnoj medicinskoj sestri, negovateljici ili geronto-domaćici. Možete praviti kombinacije onako kako Vama odgovara, pa čak i dva puta dnevno, ujutro i uveče.Postoji mogućnost dogovora o uslugama koji odgovaraju Vašim potrebama. (telefon)
OZBILJNA i odgovorna žena čuvala bih baku doživotno za uzvrat nasledstva ili čuvala bi i održavala kuću na duži period isključivo Smederevo. (telefon)
POMOGALA bih starijoj osobi oko poslova u kući. MIRJANA 42g (telefon)
POTREBAN posao za čuvanje starije osobe, od 16h do 21h,sve po dogovoru. (telefon)
POTREBNA žena za negu i čuvanje starije nepokretne osobe.Poželjno da živi u centru grada i da ima iskustvo u tom poslu. (telefon)
POTREBNA slobodna žena za negovanje pokretnog bolesnika koji je na dijalizi.Mesto stanovanja je u PLevljima,plata je solidna. (telefon)
POTREBNA slobodna nezaposlena žena za povremeni rad u kući.Molim SMS i MMS sa kraćom biografijom. (telefon)
POTREBNA sredovečna,nezbrinuta,slobodna žena za pomoć u kući,za stalni boravak.Obezbeđen stan,hrana-garderoba i novčana nadoknada.Po dogovoru može i nasledstvo kuće i ostalog.Molim samo ozbiljne ponude. (telefon)
PRUZAM pomoc i negu starijim osobama davanje lekova , pomoc u kuci ,odrzavanje higijene i slicno pozovite da se dogovorimo . (telefon)
PRUZAMO USLUGE cuvanja starijih osaba,njihova nega,briga o njima i njihove svakodnevne potrebe mozete prepustiti nama,spremanje stana,kuvanje rucka,vodjenje kod lekara,odlazak u kupovinu,odlazak po lekove,placanje racuna,zavrsavanje drugih poslova..Sve sto zamislite mi cemo vam omoguciti.Samo SD. (telefon)
RADIM sredjivanje i čišćenje stanova,lokala išla bi u nabavke imam dugogodišnje iskustvo. (telefon)
SAMOHRANA majka 54 godine trazi bilo kakav posao. (telefon)

Auto Rendzer Smederevo
 

Preduzeću Pink Taxi d.o.o. potrebne dispičerke i pomoćni radnici.
066/9188-663
 
 

FOTO OGLASI U OVOJ KATEGORIJI